Днес се чувствам 10 пъти по-щастлив, отколкото когато бях млад. Поглеждайки

...
Днес се чувствам 10 пъти по-щастлив, отколкото когато бях млад. Поглеждайки
Коментари Харесай

Как юношеската любов на Бон Джоуви доказа на целия свят, че може да се превърне в любов за цял живот и съюз на повече от 32 години?

„ Днес се усещам 10 пъти по-щастлив, в сравнение с когато бях млад. Поглеждайки обратно, съзнавам, че този брак е най-хубавото решение в живота ми, което в миналото съм вземал “!

 Бон Джоуви и Доротея Хърли

Бон Джоуви за това по какъв начин една Любов може да остане същинска за цялостен живот!

Американският музикант е усетил със сърцето си дамата, с която да подписа съюз, подобен, за който доста хора мечтаят. Той към момента се отнася към брачната половинка си Доротея Хърли като към същинска кралица и към момента не се е уморил да благодари на ориста, че ги е срещнала и че са останали дружно.

Бон Джоуви подписва цивилен съюз със брачната половинка си Доротея през 1989 година, от който имат четири деца.

„ Бяхме на турне в Лос Анджелис, в един страховит хотел. Дръпнах пердето и видях физиономията си на един билборд отсреща… Обърнах се към Доротея и ѝ споделих: „ Защо не го създадем незабавно? “, тя беше изумена: „ Ти си се побъркал! “, само че аз бях сигурен: „ Хайде де, по кое време, в случай че не в този момент? “, споделя звездата.

За него никой не съществуваше така, както неговата единствена и  възлюбена Доротея. Той е знаел, че никоя друга не може да се съпостави с нея, тъй като тя е една и неповторима. Концерти, представления, последователки, слава… Нищо от това не можеше да засенчи и замести неговата красива брачна половинка.

Те се срещат, когато са били на изпит по история. Музикантът ясно си спомня как неземната хубост на Доротея незабавно е привлякла погледа му и е завладяла сърцето му, пробвайки се да препише отговорите.

 Бон Джоуви

Бон Джоуви: Отлична оценка на изпита и обич за цялостен живот!

Училищната обич обаче не беше толкоз гладка, както всички останали. Но те съумяха самоуверено да преодолеят всички тествания и трудности.

Няколко години след невероятната среща сред двамата, групата на Бон Джоуви, основава ария, която покорява музикалните ранглисти.

Новината за техния съюз не носи екстаз на никого, с изключение на на щастливите младоженци. Че какво по-важно от това?! Бон Джоуви споделя, че даже мениджъра му реагирал с необикновен яд: „ Как можа? Идолът на всички девойки към този момент е женен? Това е краят на една кариера, краят на всичко! “

Докато, Бон Джоуви имаше отговор на всичко: „ Нека целият свят изчака. “ Защото неговата обичана беше до него! Това беше момичето на фантазиите му, което значи, че решението да се ожени е единственото вярно! Тяхната обич се оказа по-издръжлива от славата и парите, по-важна от всичко на света.

„ Още си припомням оня понеделник, когато всички схванаха за нашата женитба “, споделя Бон Джоуви. „ Изглеждаше, че цяла Америка е против нас. Мнозина споделиха, че това е голяма неточност, че надълбоко ще скърбя за това. Но никой не съумя да помрачи нашето благополучие – то беше просто Истинско! ”

В момента, в който си споделиха заветното „ Да “, стартира тяхната сладка и красива любовна история. С годините любовта им разцъфтяваше. Вече повече от 32 години и те към момента се обичат, както в тези дни в Лас Вегас.

Доротея споделя: „ Как стана по този начин, че ставахме по-щастливи година след година? Предполагам, че е тъй като сме израснали дружно. Израснахме дружно и най-важното е, че гледахме в една и съща посока. ”

„ Тя е опората на фамилията, кариерата ми и мен самия. Не мога да посоча различен подобен човек, на който да съм толкоз признателен за любовта и доверието. Защото аз съм вятърът, полетът, когато всичко се разпръсква във всички направления и не знаеш къде ще бъдеш в идната секунда. А през всичките тези години моята Доротея ме следва с лепило, конец и игла, съединявайки още веднъж всичко в едно. ”

Бон Джоуви черпи ентусиазъм от любовта, която царува в него…

 Бон Джоуви и Доротея Хърли

Джоуви черпи ентусиазъм от любовта, която царува в него и фамилията му. Чуйте няколко песни, написани от популярен музикант, и вижте какъв брой мощна е нотката на любовта в тях.

През живота си Бон Джоуви е спечелил голям брой награди. Албумите му се продават в милиони копия, той е обожаван от милиони почитатели и фенове по целия свят. Но той счита за най-почетната и най-важна купа в живота да бъде брачен партньор на неговата скъпа Доротея. Защото тази купа му е най-близка до сърцето.

Ето какво още споделя Бон Джоуви: „ Станах модел, рок звезда, която съумя да изживее толкоз години в благополучен брак. В нашата среда това е изключителна необичайност. И се гордея с това, тъй като в действителност съм доста благополучен! “

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР